Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Over ons

Zorgbanen is de nieuwe vacaturesite voor zorg -en welzijnsvacatures in Nederland. Zorgbanen helpt mensen uit de zorg -en welzijnssector te verbinden met banen die écht bij hen passen. Of je nu actief on latent op zoek bent, wij zijn gedreven om jou altijd op het juiste moment te verbinden met de baan die perfect bij je past. Zorgbanen helpt bedrijven in de zorg -en welzijnssector om het beste talent te vinden en biedt werkzoekende de beste kans om aangenomen te worden op hun droombaan in zorg en welzijn.
 
Vind je vacature in zorg en welzijn via Zorgbanen.nl
Zorgbanen.nl bevat een sterk groeiend aantal vacatures die je via onze zoekmachine eenvoudig kunt doorzoeken. Wil je automatisch op de hoogte blijven van vacatures die bij jou passen dan kun je heel eenvoudig een job-alert aanmaken. Van iedere zoekactie in de vacaturebank maak je eenvoudig een jobalert door de optie te kiezen.
 
Plaats je cv en word gevonden door zorginstellingen
Zorgbanen biedt je de mogelijkheid om gevonden te worden. Je kunt heel eenvoudig je cv toevoegen aan Zorgbanen en deze vervolgens publiceren naar aangesloten werkgevers.
 
Uitgebreide mogelijkheden voor werkgevers in zorg- en welzijn
Zorgbanen.nl weet de ideale kandidaat te vinden, waar deze zich ook bevindt. Zorgbanen onderscheidt zich van andere vacaturebanken in de sector door zich niet alleen op actieve kandidaten te richten, maar door werkgevers toegang te bieden tot de grote groep latente banenzoekers. Meer dan 60% van de mensen in de zorg en welzijn staan open voor een andere baan maar zijn niet actief op zoek. Zorgbanen.nl helpt werkgevers juist deze groep te vinden door vacatures in de zorg en welzijn zeer gericht via Google, Linkedin, Facebook, Twitter, Youtube en Instagram te positioneren bij èxact de doelgroep die past bij de vacature. Zorgbanen brengt het talent dat u zoekt in contact met het werk dat bij hen past op de plek waar zij zich online bevinden.
 
Lees meer over het vinden van het juiste personeel via de producten en diensten van Zorgbanen.nl