Kwintes

Zeist

Werken bij Kwintes

Werken bij Kwintes

Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen.

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Samen met 1900 collega’s, 120 stagiaires en 350 vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Het werk bij Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Daarnaast ondersteunen we mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats, slachtoffers van huiselijk geweld, tienermoeders en zwerfjongeren.

Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren, om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden. Omdat niemand hetzelfde is, bieden we altijd hulp op maat. Wij kijken goed naar wat mensen willen en kunnen. De ondersteuning die wij bieden is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is.

Benieuwd of ons werk iets voor jou is? Ons hulpaanbod en carrièremogelijkheden zijn breed. Lees vooral verder om te bekijken welk werk het beste past bij jouw loopbaan.

Delen:
Meer informatie over werken bij Kwintes?
Neem contact op met de HR afdeling van Kwintes ( phone 030 – 695 61 73 )

Ontvang nieuwe vacatures van Kwintes per e-mail

room

Kwintes

Laan van Vollenhove 3213
3706AR Zeist
local_phone 030 – 695 61 73