Vind hier de beste kandidaten binnen je doelgroep.

Zorgbanen helpt zorg -en welzijnsinstellingen de doelgroep te bereiken.
plaats een vacature
Bel ons 020 2611260

Multichannel wervingsplatform voor zorg en welzijn

Bereik je doelgroep
Zorgbanen biedt directe toegang tot actief zoekende kandidaten voor banen in zorg -en welzijn
Promoot je organisatie
Zorgbanen biedt inzicht in uw organisatie, en verleid de juiste kandidaten
Vind de beste kandidaat
Target de specifieke doelgroep voor uw vacature en wij brengen deze op het juiste moment bij de juiste kandidaat onder de aandacht

Hoe helpen wij je om de juiste kandidaat te vinden?

Uw startpunt voor multichannel werven

Zorgbanen bereikt actieve èn latente werkzoekenden. Wij helpen u uw vacature gericht uit te zetten via een netwerk van specifieke vacaturesites en social media. Zorgbanen ontzorgt u bij uw werving.

Optimale vindbaarheid van jouw vacatures

Zorgbanen is ontworpen om uw vacatures optimaal vindbaar te maken via Google en social media. Geïnteresseerde kandidaten worden bereikt via externe kanalen en direct naar uw vacatures en werkgeverspresentatie geleid. Wij bieden de kandidaten de snelste weg naar een baan bij uw organisatie.

Positioneer uw organisatie als werkgever

75% van de kandidaten orienteert zich eerst op de organisatie alvorens te sollicteren. Voor kandidaten is werksfeer, visie, cultuur en omgeving belangrijker dan ooit tevoren. Zorgbanen biedt onbeperkte mogelijkheden om uw organisatie als werkgever te profileren.

Gratis recruitmentsysteem Jobsrepublic ONE

Werkgevers die werven met Zorgbanen kunnen gebruik maken van het recruitmentsysteem Jobsrepublic ONE. Vanuit één toepassing werft u via tal van vacaturesites binnen of buiten de sector, Linkedin, Twitter, Instagram en Facebook. Alle sollicitaties komen op één plek binnen. Het is eenvoudig, tijdsbesparend én gratis.

Ontdek de kracht van werving via social media

Zorgbanen is ontwikkeld om werven via Google+, Linkedin, Instagram, Twitter en Facebook op eenvoudige wijze mogelijk te maken. Bundel uw vacature-aanbod op Zorgbanen en onze social media experts helpen u uw vacatures zeer precies gericht bij actieve en vooral latente werkzoekende onder de aandacht te brengen. Wij bieden u een one-stop-shop voor uw wervingscampagnes.

Gratis advies voor je vacature?

Wij helpen je graag vrijblijvend
plaats een vacature
Bel ons 020 2611260

Contact