Over Ons

 
Zorgbanen is de grootste vacaturesite voor decentrale overheid. Zorgbanen helpt mensen uit te verbinden met banen die écht bij hen passen. Of je nu actief on latent op zoek bent, wij zijn gedreven om jou altijd op het juiste moment te verbinden met de baan die perfect bij je past. Zorgbanen helpt bedrijven in de overheidsbranche om het beste talent te vinden en biedt werkzoekende de beste kans om aangenomen te worden op hun droombaan.
 
Vind je vacature bij de overheid via Zorgbanen.nl
Zorgbanen.nl bevat vrijwel alle vacatures die momenteel open staan bij gemeentelijke overheden. Wil je automatisch op de hoogte blijven van vacatures die bij jou passen dan kun je heel eenvoudig een Job Alert aanmaken. Van iedere zoekactie in de vacaturebank maak je eenvoudig een Job Alert door de optie te kiezen.
 
Uitgebreide mogelijkheden voor overheden
Zorgbanen weet de ideale kandidaat te vinden, waar deze zich ook bevindt. Zorgbanen onderscheidt zich van andere vacaturebanken in de sector door zich niet alleen op actieve kandidaten te richten, maar door werkgevers toegang te bieden tot de grote groep latente banenzoekers. Meer dan 75% van de mensen staat open voor een andere baan maar zijn niet actief op zoek. Zorgbanen.nl helpt werkgevers juist deze groep te vinden door vacatures zeer gericht via Google, Linkedin, Facebook, Twitter, Youtube en Instagram te positioneren bij exáct de doelgroep die past bij de vacature. Zorgbanen brengt het talent dat u zoekt in contact met het werk dat bij hen past op de plek waar zij zich online bevinden.
 

Lees meer over het vinden van het juiste personeel via de producten en diensten van Zorgbanen.nl

 

Over de makers

Zorgbanen.nl is een vacaturesite van Jobsrepublic. Jobsrepublic ontwikkelt recruitmentoplossingen voor overheden waarbij de kandidaat centraal staat. Informatie over onze diensten voor werving via Google en Social Media vind je hier