St. Antonius Ziekenhuis cover
St. Antonius Ziekenhuis logo
St. Antonius Ziekenhuis logo

St. Antonius Ziekenhuis

Nieuwegein

Werken bij St. Antonius Ziekenhuis

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland.  Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Het St. Antonius streeft continu naar verbetering van kwaliteit, zodat de patiënt de beste medische behandeling, verpleegkundige zorg en service krijgt die hij  verdient in een comfortabel en veilig ziekenhuis. Daarom zijn opleiding en onderzoek, naast patiëntenzorg, de belangrijkste pijlers in ons ziekenhuis.

Met ruim 6.000 betrokken medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

We vinden de ruimte
Of het nu gaat om vakinhoudelijke ideeën of persoonlijke ontwikkeling, samen ontdekken we de mogelijkheden. Persoonlijk leiderschap is belangrijk om ideeën en plannen waar te maken. Ontdek wat jouw talent is en wat je energie en voldoening geeft, zodat we met elkaar de ruimte vinden voor jouw plek en ontwikkeling in je werk.

We gaan ervoor
Het beste van nu is morgen weer anders. Continue ontwikkeling van onze medewerkers en het verbeteren van onze patiëntenzorg staan centraal. In dialoog en met feedback, coaching en opleidingen zorgen we hiervoor. We moedigen je aan jezelf te blijven ontwikkelen en waar nodig ondersteunen we je hierbij. Vanuit nieuwsgierigheid en verwondering ontdekken en leren we. We experimenteren en leren van fouten. We zijn trots op onze resultaten en vieren onze successen. Of het nu gaat om kleine verbeteringen of grote doorbraken, we gaan ervoor.

Werk dat verrijkt
We hebben aandacht voor de mens achter de medewerker. Samen doen we ons best om van elke werkdag een goede werkdag te maken zodat je ook thuis jezelf kunt zijn. Vanuit veerkracht maken we het beste van moeilijke situaties. Gedreven mensen maken het echte verschil. Zo dragen we bij aan kwaliteit van leven.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij St. Antonius Ziekenhuis kun je contact opnemen met de HR afdeling van St. Antonius Ziekenhuis

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij St. Antonius Ziekenhuis per email.

St. Antonius Ziekenhuis

Koekoekslaan 1

3435CM Nieuwegein