Uitvoeringsorganisatie BBS logo
Uitvoeringsorganisatie BBS logo

Uitvoeringsorganisatie BBS

Soest

Werken bij Uitvoeringsorganisatie BBS

Uitvoeringsorganisatie BBS is een Gemeenschappelijke Regeling, waarbij de gemeenten Baarn, Bunschoten en Soest samenwerken in het sociaal domein (GR BBS). Naast het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van Werk en Inkomen voert de organisatie de zorgadministratie uit van deze gemeenten en is GR BBS werkgever van medewerkers van de sociale teams, die ondersteuning leveren dicht bij de inwoners van de drie gemeenten. 

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je op je plek zit en doet wat je leuk vindt om te doen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen in jouw functie en op de hoogte bent van de actualiteit. Wij bieden loopbaanbegeleiding aan via onze HR afdeling en we verzorgen trainingen via de BBS Academy. Dit doen we zoveel mogelijk ‘in company’ op mooie locaties in Baarn, Bunschoten of Soest, waarbij we maatwerktrainingen aanbieden die passen bij de opleidingswensen van jou en je team.

https://www.bbsuo.nl/

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Uitvoeringsorganisatie BBS kun je contact opnemen met de HR afdeling van Uitvoeringsorganisatie BBS

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Uitvoeringsorganisatie BBS per email.

Uitvoeringsorganisatie BBS

Raadhuisplein 1

3762 AV Soest